Ruim 10 jaar ervaring in aan- & verkoop van 2de hands grondverzet- & wegenbouwmachines

UCE Trading staat voor Used Construction Equipment Trading en is een wereldwijde leverancier van grondverzet- & wegenbouwmachines.  Al meer dan 10 jaar zijn deze machines onze specialiteit. Onze machines worden met ervaring en kennis geselecteerd. 

Van A tot Z

We zorgen voor het totaalpakket. Van de aankoop tot de levering op jouw locatie. Demonteren, laden in container, RoRo verscheping… Ook alle nodige documenten kunnen wij verzorgen. 

Wereldwijde export

Wij leveren wereldwijd tweedehands grondverzet- en wegenbouwmachines. Daarmee zijn wij een referentie voor export vanuit België. De machines worden afgeleverd via onze interne transportafdeling bij de exporthaven. Wij kunnen de machine ook demonteren en veilig in een container laden voor zeetransport. Wij zorgen voor alle benodigde papieren en verzekering

Documenten en verzekeringen

  • Roro of container
  • Transport naar de haven
  • Verzekeringen voor je lading
  • Alle officiële exportdocumenten
  • Eigen transport binnen de Benelux
  • Professionele demontage en lading
  • Coördinatie van wereldwijde verscheping

Grote stock

Dankzij een grote voorraad aan grondverzet- & wegenbouwmachines vind je altijd de machine die je zoekt. Je kan alle geadverteerde machines komen bezichtigen op onze site in Oostkamp

Jonge tweedehandsmachines

Een kraan, bulldozer of wegenbouwmachine nodig? Ontdek het uitgebreide aanbod jonge tweedehandsmachines van gerenommeerde merken als Caterpillar, Komatsu, Volvo, JCB, Hyundai, Doosan, Kobelco… Onmiddellijk beschikbaar.

Grondige inspectie en reiniging

Ervaren monteurs zorgen voor een grondige inspectie en reiniging:

  1. Grondige technische controle, onderhoud en herstellingen.
  2. Reiniging van de buitenkant van de machine.
  3. Dieptereiniging van de cabine en het interieur.

Van alle werven thuis

Kies uit onze ruim aanbod. Inspectie vooraf? Je bent welkom in Oostkamp, waar alle machines onmiddellijk beschikbaar zijn. Met ons eigen transport binnen de Benelux en de volledige coördinatie van internationale verscheping word je machine op locatie geleverd.